Skip to main content

Featured

[Snack] Korean frozen hot dogs(Corn dogs), how to make Crispy(outside) and soft(inside) without air fryer

Watch how to make 'tasty Korean frozen hot dogs' on YOUTUBE.  Today, we are going to make 'Korean frozen hot dogs(Corn dogs)' Crispy(outside) and soft(inside) without air fryer.  Many Koreans have an air fryer at home. It became famous cooker in Korea. We cook many dishes at home by using cooking oil. So it was the groundbreaking invention for a family cook(usuaslly moms in Korea). However, an air fryer is a little expensive and many Koreans who live alone don't have it. So I use a frying pan which anyone might have.  Anyway, we have frozen hot dogs(corn dogs) in Korea. Actually, hot dogs in Korea means corn dogs in U.S.A. We have many kinds of frozen hot dogs(corn dogs). mozzarella hot dog, potato hot dogs, chicken breast hot dog, etc. However, I think original hot dogs(corn dogs) is the best if you know how to make it crispy(outside) and soft(inside). Then, let's make it crispy and soft! Ingredients Frozen hot dogs(corn dogs), cookin

[Side dish] 감자채볶음 Stir-fried shredded potatoes Khoai tây thái chỉ xào Korean daily food



[Side dish] 감자채볶음 Stir-fried shredded potatoes Khoai tây thái chỉ xào


Watch out how to make Gamjachae Bokkeum on YOUTUBE





Hello, I'm Tina Shin from South Korea.
Today, we are making Stir-fried shredded potatoes (Gamjachae Bokkeum) 감자채 볶음.
 
My son likes this potato dish very much. It is so soft that a 20-month-old baby can eat it well.
But adults like the crunchy one. this recipe is for adults.
It's good for health and it's very easy to make. So our family eat this dish almost everyday.:-)




 
Check out three points first!

Point 1. Peel and cut all ingredients into strips very quickly.
Point 2. Before you fry, add the salt.
Point 3. You need a big cover and lid for a pan.

Ingredients
Potatoes, onion, carrot, salt, olive oil, sesame seeds
 
Directions
1. Peel the 2-3 medium sized potatoes, 1 half-sized carrot and 1 half-sized onion, 

1-2. wash

1-3. and cut them all into thin strips.

1-4. Put them into the water. Set aside.
 
2. Drain the water from them 

3. Add 1~2ts salt. Set aside.
 
4. In a heated pan, add 1 tbs of olive oil.
 
5. Add them all and stir it with a wooden spoon for 1~2 minute.
 
6. Cover the lid on the pan for 30 seconds and then let them cooked.
 
7. Stir it with a wooden spoon for 1~2 minute again.
 
8. Check the potatoes' softness.

9. Cover the lid on the pan for 30 seconds again.
 
10. Stir it with a wooden spoon for 1~2 minute again and again.
 
11. Add 1 ts sesame seeds.
 
12. Serve with rice.


<Vietnamese> 
3 điểm quan trọng cần kiểm tra trước tiên!

Điểm 1. Gọt vỏ và thái chỉ nhanh
Điểm 2. Rắc muối trước khi xào
Điểm 3. Cần một nắp vừa với kích thước của chảo!


Nếu đã kiểm tra xong 3 điểm quan trọng này
thì tôi sẽ chỉ cho bạn xem từ từ từng bước chế biến ngay bây giờ!

Bắt đầu!

Thành phần: 2 củ khoai tây, 1/4 củ cà rốt, 1/2 củ hành tây, nước, dầu ăn, muối, vừng


1. Gọt vỏ sạch bằng dao gọt khoai tây.
Gọt vỏ và thái chỉ là một nửa công việc của món ăn này.

1-2. Rửa sạch bằng nước.

1-3. Thái chỉ
Gọt vỏ và thái chỉ là một nửa công việc của món ăn này.

1-4. Cho vào nước
Gọt vỏ và thái chỉ là một nửa công việc của món ăn này.

2. Bỏ nước

3. Rắc muối trước khi xào

4. Cho dầu ăn vào.

5. Đặt tất cả khoai tây đã thái chỉ vào chảo rồi bắt đầu xào.
Chú ý: Xào nhỏ lửa.

6. Đậy nắp chảo và đợi khoảng 30 giây.

7. Mở nắp và đảo đu lại.
Chú ý: Xào nhỏ lửa.

8. Kiểm tra mức độ làm mm của khoai tây.

9. Đậy nắp chảo lại và đợi khoảng 30 giây.

10. Mở nắp và đảo đều lại.

11. Cho vừng vào.

12. Kết thúc! Bày khoai tây vừa xào vào một bát sao cho thật đẹp.
Phải đặt từ từ thì mới có thể bày đẹp lên bát

Thực sự kết thúc!

Comments